change background image color
joomla background image slideshow
change background image color
  • slide_0
  • slide_1
  • slide_2
  • slide_3
  • slide_4
  • slide_5

Succesvolle Jeugd Visdag

De 1e jeugdvisdag van de ZVZ was een enorm succes! Maar liefst 17 kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar meldden zich in de ochtend enthousiast in het Juttersmuseum. Daar kregen ze een eerste uitleg over wat strandvissen inhoudt en daarna gingen de kids al snel het strand op voor een eerste kennismaking met strandvissen. Dertien fantastische vrijwilligers stonden belangeloos klaar om de kinderen te leren azen en werpen. Sommigen hadden al wat viservaring, bijvoorbeeld met karpers, en voor anderen was het helemaal nieuw. Maar allemaal waren ze fanatiek aan het kijken naar de top van de hengel of er al beet was. Helaas bleven de vangsten uit. Alleen Levi van Es ving, samen met opa Gerrie Driehuizen, een mooie zeebaars. Na de lunch met kibbeling en visfriet is nog geprobeerd om met de kro wat te vangen. Helaas was er door de noorderwind een enorme branding en stroming, waardoor ook het net leeg bleef. Jammer maar dat neemt niet weg dat het een mooie dag is geweest en de kids hebben genoten, getuige de mooie berichten die we van de ouders hebben ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar dus en hopelijk kunnen we hier een mooi vervolg aan geven. 

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers, Juttersmuseum voor het beschikbaar stellen van de ruimte en Boudewijns Visservice voor het verzorgen van de lunch.


Data wedstrijden en evenementen 2024

Bekijk nu de nieuwe wedstrijd- en evenementenkalender voor 2024 en blok je agenda vast zodat je geen wedstrijd/evenement mist!

Uitslagen competities staan online 

Alle tussenstanden van de competities zijn bijgewerkt. Bekijk hier de uitslagen!